93 177 54 54 admin@les1001dents.cat

C/ Francisco Giner, 12 BARCELONA

Formació

Postgrau en Implantologia Clínica (MIS Ibérica)


La clínica de Les 1001 Dents acull aquest 2013 el postgrau en Implantologia Oral de MIS Ibérica, adreçat a professionals que volen iniciar-se o perfeccionar-se en la rehabilitació amb implants dentals. El quadre docent del curs està format per professors nacionals i internacionals de primer nivell que exposaran els diferents continguts del programa teòric i guiran els alumnes en les diferents fases del tractament clínic i pràctic dels pacients. 
Els participants que aprovin l’avaluació del curs rebran el títol de postgraduat en Implantologia Clínica de 200 hores acreditat pel Ministeri d’Educació i Ciència.

 

L’acord establert entre l’ONG Dentistas Sobre Ruedas i MIS Ibérica per a la celebració del postgrau a Barcelona tindrà un benefici directe en els pacients de la clínica solidària. Aquesta formació permetrà que centenars de persones sense recursos i en risc d’exclusió social puguin accedir a la rehabilitació oral a través dels materials i les tècniques més avançades en implantologia i de la mà de professionals de prestigi. 

 

Més informació Postgrau Implantologia Clínica 2013